Személyes hatékonyság vs cashflow hatékonyság

Mi volt a közös Brian Tracy előadásában és az én cashflow előadásomban a Siker konferencián?

Brian Tracy és a hatékonyságMit érdemes tudnod Brian Tracy-ről?

Brian Tracy (http://www.briantracy.com)  a világ egyik legjobb hivatásos előadója, több tucat könyv szerzője. Évente 450.000 ember számára tart előadást Amerika, Kanada, Európa, Ausztrália és Ázsia országaiban. Előadásai olyan gondolatokat indítanak el, melyek téged is hozzásegítenek a szakmai és magánéletbeli sikereidhez. Könyvei itthon is kaphatóak (Maximális teljesítmény, Személyes hatékonyság, Ütőképes üzletkötés, Gyújtópont), és a múlt héten személyesen is megnézhetted őt a Syma csarnokban. Ezek alapján nem csoda, hogy amikor pár hónapja felkértek, akkor nagyon örültem, hogy a Siker Konferencián egy színpadon fogok vele állni.

Megmondom őszintén, nagyon kíváncsi voltam, hogy Brian Tracy miről tart majd előadást a magyar vállalkozóknak.
Érdemes volt ott lenni ezen a konferencián is, mert megint beigazolódott, hogy az önképzésre érdemes pénzt és időt fordítani. (http://blog.cashflow-mernok.hu/2009/07/showbiznisz/)
Brian Tracy előadásában megosztotta velünk, hogy miként fogjunk hozzá a célkitűzésekhez, és milyen technikái vannak a személyes hatékonyság növelésének.

Ha már régóta olvasod a blogomat, akkor tudod, hogy a hatékonyság mérése nálam is igen hangsúlyos kérdés. (http://blog.cashflow-mernok.hu/2009/08/cashflow-elorelatas-szoftver/)  Így már elmondhatom magamról, hogy Brian Tracy-vel együtt mindketten úgy gondoltuk, hogy a hatékonyságról is beszélnünk kell az előadásunkban.
A cashflow hatékonyság területén belül a Siker konferencián én főleg az értékesítői hatékonyság növeléséről beszéltem. Szó volt arról, hogy milyen kulcsfontosságú tényezőkre érdemes odafigyelni, hogy a legszűkösebb erőforrásainkat jól kihasználjuk. Beszéltem arról is, hogy milyen módon tudsz felülkerekedni a konkurencián, és hogyan tudod az értékesítőidet úgy kiképezni, hogy ragyogóan termeljék számodra a profitot.

Szuper volt ennyi siker orientált vállalkozót együtt látni, hiszen a konferenciára több, mint 600-an váltottak jegyet. Nem csodálom, hogy jók a visszajelzések is, hiszen Brian Tracy-n kívül előadást tartott Dr. Kemény Dénes, Dr. Kürti Sándor, valamint Tonk Emil és Gyurka András (http://www.selfcom.hu/millios-mondatok-egy-konferenciarol) is.

Ha Te is ott voltál, akkor kérlek írd le a véleményedet a konferenciáról.

Utóirat: Még pár napig fenn áll a lehetőség, hogy tippel és nyerj egy Cashflow Hatékonyság csomagot!

A tippedet itt tudod leadni: « Kattints ide! »

Ajánlom másoknak is:
 • Print
 • PDF
 • email
 • Google Bookmarks
 • Digg
 • Facebook
 • blogtercimlap
 • LinkedIn
 • Live
 • MSN Reporter
 • blogmarks
 • MyShare
 • MySpace
 • NewsVine
 • Technorati
 • RSS
 • Mixx
 • Twitter

2 hozzászólás “Személyes hatékonyság vs cashflow hatékonyság” bejegyzésre

 • Első körben nekem furcsa volt, hogy nem közvetlenül a cashflow témát fejtetted ki Zoli, hanem az értékesítéssel összefüggésbe hozható területeit – de az előadásod végére világos volt, hogy miért tetted :)

  Brian Tracy nekem egyik kedvenc íróm, így az ő előadását is érdeklődve hallgattam. Hozta a formáját, számos rengeteg ötletet adott a személyes hatékonyság növelés köré rendezve.

  Ezen kívül még Dr Kürti Sándor előadása tetszett nagyon, aki a vállalkozás építés dimenzióira tért ki igen szellemes stílusban.

  Dr Kemény Dénestől az a gondolat ragadt meg bennem, amikor elmesélte, hogy az egyik figurát a fia találta ki, aki még kisiskolás. Ennek ellenére megbeszélte a csapatkapitánnyal, elfogadták, elkezdték játszani – és később már a VB-n más csapatok is átvettek a magyar válogatottól. Tanulság: még egy gyerek (alacsony beosztású alkalmazott) is tud olyan szempontra világítani, amire előtte sosem gondoltál…

  Válasz

  Cashflow Mérnök megjegyzése:

  Kedves Zsuzsa,

  aki nem volt ott a Siker Konferencia rendezvényen, az lemaradt valamiről:
  egy élményről, rengeteg nagyszerű gondolatról, megoldásokról, sikeremberek életútjairól.
  Maga az a tény, hogy ott ültem, már önmagában elegendő volt ahhoz, hogy fényesebbnek lássam a világot, ami ilyen “borongós gazdasági időkben” persze nem mindig egyszerű.
  Tracy valóban jól adta magát, a szerénysége, és közérthetősége is figyelemre méltó.
  Kürti Úr és Dénes mindketten valóban kimelekdő személyiségek, igazi harcedzett, gyakorlati emberek, letisztult gondolatokkal. Élmény velük beszélgetni.
  Igazán megtisztelő volt számomra is, hogy ilyen emberek között lehettem előadó ezen a Siker Konferencián.
  Gratulálok Gyurka Andrásnak, hogy volt elég ereje és bátorsága, hogy egy ilyen időszakban, szembenevetve a válságot, összehozott egy ennyire színvonalas rendezvényt!

  Válasz

Itt lehet hozzászólni !

Családi Élettervezés

Családi Élettervezés

Itt az ideje, hogy átlásd az összes pénzmozgásodat!

Családi Élettervezés

Naptár
szeptember 2009
H K S C P S V
« aug   okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Huszárvirtus

Huszárvirtus az értékesítésben

Szeretnél-e egy ennyire hatékony értékesítői egységet a cégedben, amely őrületbe kergeti a konkurenciádat, miközben te képes leszel annyi eredményes "huszárt" előállítani, amennyit szeretnél?
Kattints a képre!

Huszárvirtus

Családi Életvezetés

Családi Életvezetés

Itt az ideje, hogy átlásd az összes pénzmozgásodat!

Cashflow Családi Életvezetés

Családi Élettervezés

Családi Élettervezés

Itt az ideje, hogy átlásd az összes pénzmozgásodat!

Családi Élettervezés